• Piata Romana nou si vechi
  • Fresca si luminator aula
  • Biroul Rectorului nou si vechi
  • Absolventi ASE
  • Sala de lectura Victor Slavescu
  • Cupola ASE
  • Sala Madgearu nou si vechi
  • Cladirea Ion N Angelescu - cladirea Nanu Muscel ianuarie 2023
  • Cladirea Eminescu
  • Amfiteatru
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

MESAJUL RECTORULUI

Dragi prieteni,

Nicolae Istudor

Este o onoare să ne bucurăm împreună de împlinirea a 110 ani de la înființarea primei și celei mai performante, universități de profil economic și administrație publică din România.

Ne mândrim cu această vârstă, pentru că ea este oglinda luminoasă a eforturilor depuse de zecile de generații de cadre didactice și de cei peste 320 000 de absolvenți, care au slujit onest țara, dezvoltarea ei, dinamica progresului și a bunăstării oamenilor ei.

„Această Academie trebuie să devină un focar în jurul căruia să se concentreze şi de care să depindă întreaga activitate economică”, spunea pe 1 noiembrie 1913, în cuvântul de deschidere a cursurilor proaspăt înființatei universități, primul Rector al Academiei de Înalte Studii Comerciale și Industriale, profesorul Anton Davidoglu, matematician de reputație internațională.

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector

Mesajul complet

MESAJUL PREȘEDINTELUI SENATULUI UNIVERSITAR

Dumitru MIRON

Nu putem fi decât mândri că, de 110 ani, la Academia de Studii Economice, s-a înțeles pe deplin că o educația economică de cea mai înaltă calitate este strategică pentru succesul societății noastre și pentru stocul de capital relațional.

Ne prezentăm la ceas aniversar ca o comunitate universitară responsabilă, unită, performantă, dedicată valorilor referențiale, ai cărei membri produc și diseminează cunoaștere avansată către mediul profesional și științific național și internațional și prestează servicii cu înaltă valoare adăugată către comunitatea largă din care fac parte.

Prof. univ. dr. Dumitru MIRON, Președintele Senatului Universitar

Mesajul complet

MESAJUL PREȘEDINTELUI USASE

Andra MECU

Anul acesta este un an special pentru întreaga comunitate a Academiei de Studii Economice din București. De 110 ani continuăm să transmitem din generație în generație excelența care ne situează în cele mai prestigioase clasamente internaționale și este un moment oportun pentru a ne întoarce cu mândrie și recunoștință privirea către instituția care ne-a crescut, care ne-a învățat să credem în aspirațiile noastre și în faptul că noi reprezentăm viitorul acestei țări.

ASE reprezintă pentru noi, studenții, locul în care am întâlnit profesori cu experiență, care ne-au format și ne-au sprijinit pe drumul științelor economice și ne-au deschis orizonturile către cercetare si către mediul economico-social național și internațional.

drd. Andra MECU, Președinte USASE

Mesajul complet

Parteneri ASE 110 ani de excelenta academica

BNR
BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ
ONE UNITED PROPERTIES

Galerie video

ASE 2022

Film de prezentare

Fresca din Aula Magna

Fresca din Aula Magna

Sabin Balasa la ASE

ASE - film istoric

Constructie Palat ASE

Constructie Palat ASE

Hol Rectorat

Imn ASE

Sabin Balasa la ASE

Sabin Bălașa la ASE